Titreme sorunu

Merhaba
1 ay önce satın aldığım 2014 model civic executive aracımda belirli hızlarda titreme/sallantı sorunu vardı. Bir lastikçiye götürüp balans ayarı yaptırdım. Baya uğraştılar ama eskisine göre çok daha kötü oldu durum. Sarsıntı daha da çoğaldı. Düzelmezse aks lara bakmak gerekebilir demişti. Şimdi başka bir şehirde olduğum için aynı yere gidemiyorum.
Sarsıntı farklı hızlarda farklı seviyelerde oluyor; farklı direksiyon açılarında yine seviyesi değişiyor.
Yorumunuz var mıdır acaba?
Teşekkürler.

SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Merhaba
1 ay önce satın aldığım 2014 model civic executive aracımda belirli hızlarda titreme/sallantı sorunu vardı. Bir lastikçiye götürüp balans ayarı yaptırdım. Baya uğraştılar ama eskisine göre çok daha kötü oldu durum. Sarsıntı daha da çoğaldı. Düzelmezse aks lara bakmak gerekebilir demişti. Şimdi başka bir şehirde olduğum için aynı yere gidemiyorum.
Sarsıntı farklı hızlarda farklı seviyelerde oluyor; farklı direksiyon açılarında yine seviyesi değişiyor.
Yorumunuz var mıdır acaba?
Teşekkürler.

İyi bir lastikçiye gidip balans ayarı yaptır... yaptırdım daha kötü oldu diyosun titreme genelde lastiklerde yada jantlarda balans varsa olur

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Merhaba böyle bir sorun benim 2014 civic elegance aracımda vardı iyi bir rot balans ile sorun giderildi.Eğer ki lastik tel kırmamış,Lastiğinde çivi vs yok,jantlarda eğiklik söz konusu değilse rot balans işleminden sonra lastik araç üstünde iken balans yaptır %99,9 sorun çözülür benim öyle oldu.İstanbul da isen Tim 1 iş merkezi Topkapı’da Karadeniz Rot balans Mustafa Duran usta var namı değer bay Kamber senin aracın ilacı onda kardeş.Aks’a filan kolay kolay bişey olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba. Başka bir balansçıya gittim. Bu sefer sorun çözüldü gibi. İlk gittiğim yerde lastiği yüklemeden boşta balans yapmışlardı. Şimdi yük altında balans yapan makinesi olan bi yere gittim. Lastiklerde biraz sorun olduğunu söyledi. Yapılabilecek kadar düzelttim dedi. Sorun çözüldü gibi.
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
İyi bayramlar.

Geri