Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ahh o sesler yokmuuuuu ?? Bende de vardı gevşek sac gibi sanki bi tane pul cıvata üzerinde geziyor gibi bir zırıltı vardı. Aylarca baktım bulamadım.Klima açıkken daha çok yapıyordu.Devir dalgalanması daha çok olduğu için.Bu da aracın biraz titremesine sebep oluyordu. Sonra aracı lifte kaldırdık.Eksoz koruma sacının içine bir tane taş girmiş o sacın içinde gezip durdukça ses yaparmış.Çok şükür kurtuldum ben.??Bide arkadaşlar bizim ön taraftan gelen meşhur direksiyon veya ön düzen seslerimiz var.Bende de her çukura veya her kasise girdiğimde lakur lukur bir boşluk sesi gelirdi. Geçen hafta rot başları ile tabla burçlarını değiştirdim sesten eser kalmadı.Böyle bir sıkıntınız varsa bi baktırmanızı tavsiye ederim...LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahh o sesler yokmuuuuu ?? Bende de vardı gevşek sac gibi sanki bi tane pul cıvata üzerinde geziyor gibi bir zırıltı vardı. Aylarca baktım bulamadım.Klima açıkken daha çok yapıyordu.Devir dalgalanması daha çok olduğu için.Bu da aracın biraz titremesine sebep oluyordu. Sonra aracı lifte kaldırdık.Eksoz koruma sacının içine bir tane taş girmiş o sacın içinde gezip durdukça ses yaparmış.Çok şükür kurtuldum ben.??
Bide arkadaşlar bizim ön taraftan gelen meşhur direksiyon veya ön düzen seslerimiz var.Bende de her çukura veya her kasise girdiğimde lakur lukur bir boşluk sesi gelirdi. Geçen hafta rot başları ile tabla burçlarını değiştirdim sesten eser kalmadı.
Böyle bir sıkıntınız varsa bi baktırmanızı tavsiye ederim...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.