Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Şimdi gittim tekrar yüzyüze konuştum servisle. Bu servis exper raporumuz. Onlarin gördükleri herşeyi değişim Fiyatı olarak yazmaları gerekiyormus. AMa yine de görünen o ki sadece 6200 tl lik kablo demeti hariç diğerleri yine değişecek gibi duruyor. Hava yastığı sensoru açmaması normalmiş çünkü yeteri şiddete ulaşmamış. Arabanın ariza uyarısı vermeme sebebi ise o bölgelerde herhangibir ariza sensoru olmamasiymis. Gelişmelerden haberdar edeceğim.SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Şimdi gittim tekrar yüzyüze konuştum servisle. Bu servis exper raporumuz. Onlarin gördükleri herşeyi değişim Fiyatı olarak yazmaları gerekiyormus. AMa yine de görünen o ki sadece 6200 tl lik kablo demeti hariç diğerleri yine değişecek gibi duruyor. Hava yastığı sensoru açmaması normalmiş çünkü yeteri şiddete ulaşmamış. Arabanın ariza uyarısı vermeme sebebi ise o bölgelerde herhangibir ariza sensoru olmamasiymis. Gelişmelerden haberdar edeceğim.
SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.