Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Teşekkürler. Aslında 271'inci sayfaya göre TA'yı kapattığımızda anonsun devreye girmemesi gerekiyor. Ama zaten bence asıl problem radyo dinlerken devreye girmesi değil. Benim kaynağım Radyo değilken, kaynağım akıllı telefonumken bu anonsun devreye girebiliyor olması.Belki TA'yı anons sırasında kapatmış olabilirim diye düşündüm şimdi tekrar okuyunca. Çünkü kılavuzda böyle yazarken, yazılanı uyguladığımızda farklı sonuç almamız saçma. Bu akşam eve dönerken tekrar deneyeceğim
Teşekkürler. Aslında 271'inci sayfaya göre TA'yı kapattığımızda anonsun devreye girmemesi gerekiyor. Ama zaten bence asıl problem radyo dinlerken devreye girmesi değil. Benim kaynağım Radyo değilken, kaynağım akıllı telefonumken bu anonsun devreye girebiliyor olması.
Belki TA'yı anons sırasında kapatmış olabilirim diye düşündüm şimdi tekrar okuyunca. Çünkü kılavuzda böyle yazarken, yazılanı uyguladığımızda farklı sonuç almamız saçma. Bu akşam eve dönerken tekrar deneyeceğim
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.