Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Dsg den sonra cvt ye alışması zaman alır. Farklı prensiplerle çalışıyorlar.Ben eco elegans cvt aldım . 2 ay oluyor alalı. Şükür pişman değilim. Hatta iyiki almışım diyorum. Kısmet olursa 2021 de yeni kasa ya geçeceklermiş. O zamanda yenilersem gene civic alırım.Cvt şanzımanı anlamanız için şehir içi biraz sürmeniz gerek. İsterseniz kiralık bir araç bulursanız günü birlik deneyin.Fabrika kapansada değer kaybı yaşamaz. Wolsvagenin fabrikasımı var Türkiye de. Ama çeyrek gibi hala pirim yapıyor. Ayrıca bitek Türkiye den değil ,İngiltere dende çıkıyor Honda.Kısaca tavsiye ederim.Alın güle güle kullanın.
Dsg den sonra cvt ye alışması zaman alır. Farklı prensiplerle çalışıyorlar.
Ben eco elegans cvt aldım . 2 ay oluyor alalı. Şükür pişman değilim. Hatta iyiki almışım diyorum. Kısmet olursa 2021 de yeni kasa ya geçeceklermiş. O zamanda yenilersem gene civic alırım.
Cvt şanzımanı anlamanız için şehir içi biraz sürmeniz gerek. İsterseniz kiralık bir araç bulursanız günü birlik deneyin.
Fabrika kapansada değer kaybı yaşamaz. Wolsvagenin fabrikasımı var Türkiye de. Ama çeyrek gibi hala pirim yapıyor. Ayrıca bitek Türkiye den değil ,İngiltere dende çıkıyor Honda.
Kısaca tavsiye ederim.
Alın güle güle kullanın.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.