Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı günler. Makyajlı 2015 hb civic aldım. Bu araca uygun body kit arıyorum ama yok. Benim istanbulda calıştığım dönemlerde tanıştıgım "Deha tuning" her araca uyumlu güzel şeyler yapıyor. Fakat istanbulda yaşamıyorum artık.(Gelelim sonuç paragragfına)Bu typer spoyleri satın alacagım bir yer varmıdır veya istanbulda olup spoyler isteyen arkadaş deha tuningle irtibata geçerse herkesin işine yaricak ve bizim araclar icin güzel bi spoyler yaptirabilirmi
Herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı günler. Makyajlı 2015 hb civic aldım. Bu araca uygun body kit arıyorum ama yok. Benim istanbulda calıştığım dönemlerde tanıştıgım "Deha tuning" her araca uyumlu güzel şeyler yapıyor. Fakat istanbulda yaşamıyorum artık.
(Gelelim sonuç paragragfına)
Bu typer spoyleri satın alacagım bir yer varmıdır veya istanbulda olup spoyler isteyen arkadaş deha tuningle irtibata geçerse herkesin işine yaricak ve bizim araclar icin güzel bi spoyler yaptirabilirmi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.