Civic FK7 Ultra Racing Spor YAY / Kullanıcı Yorumu / FK7 İÇİN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Ahmet küçük
Aracınız
Civic FK7 HB 2020
Merhaba Dostlar, FK7 aracıma spor yay takmaya karar verdim, Vogtland, XT Springs, Ultra Racig markalarına bakınıyordum.
Sarı ilanda uyguna Ultra Racing buldum satın aldım ve arabaya montajını yaptım.
Bu konuyu açmamdaki sebeb internette bu yay hakkında pek yorum yok, kullanıcı deneyimi mi aktarmak için bu konuyu açtım.

Ultra Racing yaylar aracı önde 3,5 cm arkada 3 cm alçattı ve güzel bir görüntü verdi arabaya,
yaylar yumuşak inanın konforda çok çok çok az bi kayıp vardır öyle söyleyim size, ben beğendim,
alçaklığı kasislerden geçerken hiç sürtme yapmadı,
dalgalı yoldan geçerken herhangi bir zıplama yaylanma yapmıyor, bu da hoşuma gitti,
Adaptif süspansiyon sistemine herhangi bir zararı yok hatta bu sistemi aktif edince sertliğini dahada hisseder oldum.

(Kendi Tavsiyemdir) Arabam basık gözüksün konfor kaybım az olsun diyorsanız bu yayı tavsiye ederim, AMA :) agresif kullanım performansı istiyorsanız, virajlara hızlı girmek istiyorsanız bu yay istediğiniz gibi çıkmayabilir çünkü, FK7 den önce Toyota Corolla kullandım ve Toyota'da Vongland marka yay vardı. Vogtland sert bir yay olduğu için viraja hızlı girdiğinde araba yatmıyordu bu UR yaylar yumuşak olduğu biraz yatma eyilimi gösteriyor ama onuda Adaptif süspansiyon sistemi ile tolere ediyorsun :)

WhatsApp Görsel 2025-06-14 saat 14.52.25_0a88467f.jpg

ÖN, Stok
Önce-ÖN.jpg

ÖN, Yay Takılı Hali
Sonra-ÖN.jpg

ARKA, Stok
Önce-ARKA.jpg

ARKA, Yay Takılı Hali
Sonra-ARKA.jpg

Son düzenleme:
Geri