Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[MENTION=4395]Policeman[/MENTION] 8" olması cezbediyor açıkçası [emoji41]Bunu taktırabilirim kullanan var mı acaba cevap beklemek lazımDiğer double din ekranların sürümü mü eskidir bilmiyorum iphone 4s üzerini desteklemiyorlar soğudum o cihazlardan iyice telefonumu kullanamayacaksam ne anladım o işten[emoji35]Apple şu multimedya işine girmeli ios sürüm bir navigasyon yapsın hem harita canavar gibi olur hem takılmaz[emoji106]Bu arada araban maviyse bir fotoğraf atsana buraya o renk aradım arabayı alırken temizini bulamadım beyaz aldım [emoji28]iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[MENTION=4395]Policeman[/MENTION] 8" olması cezbediyor açıkçası [emoji41]
Bunu taktırabilirim kullanan var mı acaba cevap beklemek lazım
Diğer double din ekranların sürümü mü eskidir bilmiyorum iphone 4s üzerini desteklemiyorlar soğudum o cihazlardan iyice telefonumu kullanamayacaksam ne anladım o işten[emoji35]
Apple şu multimedya işine girmeli ios sürüm bir navigasyon yapsın hem harita canavar gibi olur hem takılmaz[emoji106]
Bu arada araban maviyse bir fotoğraf atsana buraya o renk aradım arabayı alırken temizini bulamadım beyaz aldım [emoji28]
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.