Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Vtec 2 varken hep kesciye sokardım nalet iyi yakıyordu ama saglam bir motoru ve şanzımanı var kesıcıye soktugum kadar baska bir markayla yapsaydım ne motor kalırdı ne şanzıman 4 e kadar her viteste her gün her deiştirişte kesici yapıyordum [emoji1] ama şimdi yapmam işiklarda gaza getırmedıgım arac yoktu. [emoji1] Hemende gaza gelen oluyo ama [emoji1][emoji1] muadili gecen arac yok VTEC 2 yı arkadaşlar GERCEK bi kral ..BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Vtec 2 varken hep kesciye sokardım nalet iyi yakıyordu ama saglam bir motoru ve şanzımanı var kesıcıye soktugum kadar baska bir markayla yapsaydım ne motor kalırdı ne şanzıman 4 e kadar her viteste her gün her deiştirişte kesici yapıyordum [emoji1] ama şimdi yapmam işiklarda gaza getırmedıgım arac yoktu. [emoji1] Hemende gaza gelen oluyo ama [emoji1][emoji1] muadili gecen arac yok VTEC 2 yı arkadaşlar GERCEK bi kral ..
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.