Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Evet arkadaşlar sonunda [USER=23760]@isgkaplan[/USER] kardeşim ile, bugün araçlarımızı istanbul ayışığından teslim alıp ankaraya varmış bulunmaktayız. Çok şükür kazasız belasız gelebildik. Öncelikli olarak makyajlı eco elegance'da dikkatimi çeken farklar.- önceki makyajsız eco elegance'sa göre sanki arabanın ses yalıtımı iyileştirilmiş gibi geldi. Yani aynı hızlarda giderken yeni makyajlının içeriye daha az ses aldığını söyleyebilirim. Belkide piskolojik bilmiyorum.- yeni multimedya çok güzel olmuş. Ses açma tuşu fiziksel olması ve diğer menülerin tuşlarının olması çok rahatlattı kullanım açısından.-apple car play çok güzel, ilk defa kullandım ve çok beğendim.-hayalet ekran hep içimde kalan bir eksiklikti, önceden sadce exede olması ktü bi duyguydu - LED farlardan sonra eski sarı halojen farlarda nasıl gitmişim o kadar yolu dedim. Hatta bazıları abartıyor düşüncesindeydim led farlar için ama gerçektende hakkıymış.Şimdilik bu kadar ilk izlenimlerim. Herkese iyi forumlar dilerim [ATTACH=full]257324[/ATTACH][ATTACH=full]257325[/ATTACH]
Evet arkadaşlar sonunda [USER=23760]@isgkaplan[/USER] kardeşim ile, bugün araçlarımızı istanbul ayışığından teslim alıp ankaraya varmış bulunmaktayız. Çok şükür kazasız belasız gelebildik. Öncelikli olarak makyajlı eco elegance'da dikkatimi çeken farklar.
- önceki makyajsız eco elegance'sa göre sanki arabanın ses yalıtımı iyileştirilmiş gibi geldi. Yani aynı hızlarda giderken yeni makyajlının içeriye daha az ses aldığını söyleyebilirim. Belkide piskolojik bilmiyorum.
- yeni multimedya çok güzel olmuş. Ses açma tuşu fiziksel olması ve diğer menülerin tuşlarının olması çok rahatlattı kullanım açısından.
-apple car play çok güzel, ilk defa kullandım ve çok beğendim.
-hayalet ekran hep içimde kalan bir eksiklikti, önceden sadce exede olması ktü bi duyguydu
- LED farlardan sonra eski sarı halojen farlarda nasıl gitmişim o kadar yolu dedim. Hatta bazıları abartıyor düşüncesindeydim led farlar için ama gerçektende hakkıymış.
Şimdilik bu kadar ilk izlenimlerim. Herkese iyi forumlar dilerim
[ATTACH=full]257324[/ATTACH][ATTACH=full]257325[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.