Konuya cevap cer

Evet arkadaşlar sonunda [USER=23760]@isgkaplan[/USER]  kardeşim ile, bugün araçlarımızı istanbul ayışığından teslim alıp ankaraya varmış bulunmaktayız. Çok şükür kazasız belasız gelebildik.  Öncelikli olarak makyajlı eco elegance'da dikkatimi çeken farklar.


- önceki makyajsız eco elegance'sa göre sanki arabanın ses yalıtımı iyileştirilmiş gibi geldi. Yani aynı hızlarda giderken yeni makyajlının içeriye daha az ses aldığını söyleyebilirim. Belkide piskolojik bilmiyorum.

- yeni multimedya çok güzel olmuş. Ses açma tuşu fiziksel olması ve diğer menülerin tuşlarının olması çok rahatlattı kullanım açısından.

-apple car play  çok güzel, ilk defa kullandım ve çok beğendim.

-hayalet ekran hep içimde kalan bir eksiklikti, önceden sadce exede olması ktü bi duyguydu :)

- LED farlardan sonra eski sarı halojen farlarda nasıl gitmişim o kadar yolu dedim. Hatta bazıları abartıyor düşüncesindeydim led farlar için ama gerçektende hakkıymış.


Şimdilik bu kadar ilk izlenimlerim. Herkese iyi forumlar dilerim :)





[ATTACH=full]257324[/ATTACH][ATTACH=full]257325[/ATTACH]


Geri
Üst