Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben abartıldığını düşünmüyorum Alman araçların.Tabiki bu tarz vakalar yaşanıyor, biz de yaşıyoruz. Ama bana bir şoför gösterinki D segment Alman ile C segment Japon arasındaki farkı kapasın. Var mıdır?Hangi şoförün kullanımına göre Honda'ların yol tutuşları artıp, kabin içi sesi azalıyor?Karşılaştırılan araçların her ikisi de C segment olsaydı evet kıyaslardık ama bu kıyaslamanın galibi belli.Hiç kandırmayalım kendimizi, bu forumda bile Passat için Civic verecek bence birçok kişi vardır.Misal 130 Bin TL sıfır Japon ve sıfır Alman arasında kalsak Türkiye'de hiç şansı yok Japon'un.Edit: Bu kadar övdüğüme bakmayın ben de Japoncuyum. Ama gerçekler başka.
Ben abartıldığını düşünmüyorum Alman araçların.
Tabiki bu tarz vakalar yaşanıyor, biz de yaşıyoruz. Ama bana bir şoför gösterinki D segment Alman ile C segment Japon arasındaki farkı kapasın. Var mıdır?
Hangi şoförün kullanımına göre Honda'ların yol tutuşları artıp, kabin içi sesi azalıyor?
Karşılaştırılan araçların her ikisi de C segment olsaydı evet kıyaslardık ama bu kıyaslamanın galibi belli.
Hiç kandırmayalım kendimizi, bu forumda bile Passat için Civic verecek bence birçok kişi vardır.
Misal 130 Bin TL sıfır Japon ve sıfır Alman arasında kalsak Türkiye'de hiç şansı yok Japon'un.
Edit: Bu kadar övdüğüme bakmayın ben de Japoncuyum. Ama gerçekler başka.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.