Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
İzmir Adana arası yılda en az 3 defa gidip gelirim 6.yıl oldu radar yerlerini bile ezberledim artık Yaz kış klima kullanıyorum cam açmayı hiç sevmiyorum klimayı da 21-23 derece de ve her zaman otomatik modda kullanıyorum. Atmosferik motor lpg ile gayet ekonomik bölünmüş yolda 120 km altına otoyolda 130 km altına inmem ama fırsat buldukça 200 km hızları da denerim kimseyi tehlikeye atmayacak şekilde. Ortalama 2.5 depo lpg harcıyorum bu şekilde ve fc5'in lpg tankı 36-37 litre lpg alıyor.SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
İzmir Adana arası yılda en az 3 defa gidip gelirim 6.yıl oldu radar yerlerini bile ezberledim artık Yaz kış klima kullanıyorum cam açmayı hiç sevmiyorum klimayı da 21-23 derece de ve her zaman otomatik modda kullanıyorum. Atmosferik motor lpg ile gayet ekonomik bölünmüş yolda 120 km altına otoyolda 130 km altına inmem ama fırsat buldukça 200 km hızları da denerim kimseyi tehlikeye atmayacak şekilde. Ortalama 2.5 depo lpg harcıyorum bu şekilde ve fc5'in lpg tankı 36-37 litre lpg alıyor.
SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.