Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[USER=17722]@VaiN[/USER] ile aynı görüşteyim ve eklemek isterim; orada görece düşük fiyat yazsalar herkes rakiplere koşar letgo filan gibi.ayrıca oraya yazılan fiyatlar tümüyle dönemine göre değişiyor. mesela bu hafta bir kaç gün araç değerlemeyi kestiler. yani araba almadılar. halbuki geçen hafta sonu oradan almaya çalıştığım arabanın yani rezerve ettiğim aracın bilgierini girerek (plaka hariç) değerleme istedim ve benim rezerve ettiğim rakamdan yüzde 6-7 civarı yüksek fiyat verdiler. e dedim alıp size satayım o zaman. yani o fiyatın bir noktada şişirilmiş olduğunu da anlıyorsunuz bu şekilde. değerleme açıksa siz de deneyebilirsiniz.bir de yine oradan alım satım yaptığımızdan dolayı bilgi vereyim. teklifte görünen rakam yükselmiyordu. o fiyat tavandı. geçen sene öyleydi en azından. öyle demişlerdi.
[USER=17722]@VaiN[/USER] ile aynı görüşteyim ve eklemek isterim; orada görece düşük fiyat yazsalar herkes rakiplere koşar letgo filan gibi.
ayrıca oraya yazılan fiyatlar tümüyle dönemine göre değişiyor. mesela bu hafta bir kaç gün araç değerlemeyi kestiler. yani araba almadılar. halbuki geçen hafta sonu oradan almaya çalıştığım arabanın yani rezerve ettiğim aracın bilgierini girerek (plaka hariç) değerleme istedim ve benim rezerve ettiğim rakamdan yüzde 6-7 civarı yüksek fiyat verdiler. e dedim alıp size satayım o zaman. yani o fiyatın bir noktada şişirilmiş olduğunu da anlıyorsunuz bu şekilde. değerleme açıksa siz de deneyebilirsiniz.
bir de yine oradan alım satım yaptığımızdan dolayı bilgi vereyim. teklifte görünen rakam yükselmiyordu. o fiyat tavandı. geçen sene öyleydi en azından. öyle demişlerdi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.