Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Photon bu işin kalitesidir,elektrik ile ilgili olduğu ve kuzenimin bmw si led far yüzünden yandığı için ben paraya kıyıp photon aldım. İnvells ve niken de iyidir. Led yerine xenon da kullanabilirsiniz,xenonun aydınlatması ledlere göre daha iyi. Benim sis farlarında xenon var ve 1-2 gündür sağdaki yanmıyordu beynini değiştirdim daha bugün. Led ve xenon işi biraz masraflı öyle 5 liraya bi ampül alıp takayım gibi olmuyor.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Photon bu işin kalitesidir,elektrik ile ilgili olduğu ve kuzenimin bmw si led far yüzünden yandığı için ben paraya kıyıp photon aldım. İnvells ve niken de iyidir. Led yerine xenon da kullanabilirsiniz,xenonun aydınlatması ledlere göre daha iyi. Benim sis farlarında xenon var ve 1-2 gündür sağdaki yanmıyordu beynini değiştirdim daha bugün. Led ve xenon işi biraz masraflı öyle 5 liraya bi ampül alıp takayım gibi olmuyor.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.