Y tipi oklar gece nasıl yanar ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ms_demir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[MENTION=13723]Ms_demir[/MENTION] Zevk meselesi hoşunuza gidiyor ise olur neden olmasın.
 
Bildigim kadariyla gunduz ledlerine yani farin yaninda yanan kisimdan aliyorlar elektrigi. Sorunuz tam aciklayici olmadigi icin [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] anladigi gibi cevaplamis. [MENTION=13723]Ms_demir[/MENTION]



ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316
 
Merhabalar.

Ben kendi aracıma montajını kendim yaptım. 1 seçenek ki gece montajını yaptığımda sigorta kutusundan farlar yandığında çeken bir rolenin çıkışından almıştım fakat gündüz yanmadığı için değiştirmek zorunda kaldım.
2. seçenek şu anda kullandığım.. Kontağı açtığımızda çeken bir role var sigorta kutusunda oraya bağlı olarak kullanıyorum. İsteyen olursa roleyi çıkartıp tam olarak resimleyebilirim. + olarak gece gündüz yanıyor fakat araçta gece kapıları açtığımda farlar yanıyor fakat sis çerçeve ledleri sadece kontak açıkken yanıyor.


Öneriye veya başka bir yere bağlama konusunda fikri olan varsa değerlendirebilirim.
 
Geri
Üst