Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşalar Servisten Geliyorum; Servise hangi yaglar oldugunu sordum ,Castrol 0-20 ve Honda 0-20 ve petrol ofisi 0-20 var dedi. Ben castrol 0-20 koyun dedim lakin. Honda yagı dedikleri hangi marka yagdır bilgisi olan var mı. Bu yag honda hangi marka ile anlaşırsa o marka oluyor. 5-30 da mesela total yag koyuyorlar aslında honda adı altında. 0-20 de hangi markanın ?Bana göre en iyi ve güvenilir yağlar (Extended yaglar hariç);1- Castrol edge 0-20 (türkiyede varmı bilmiyorum yurt dışı sitelerde var mobil den de iyidir diye düşünüyorum 5-30 edge kullanmış biri olarak.) https://www.amazon.com/Castrol-03124-0W-20-Synthetic-Motor/dp/B00JGQLZJ42- Mobil 0-20 (Güvenilirliği tam)3- motul 0-20 (Türkiyede sahtemi gerçekmi pek emin olmadıgımdan güvenilirliği soru işareti bende)4- Catrol magnetech 0-205- Eneos 0-20 (Bu da türkiyede satılanlar orjinal mi degilmi soru işareti kalıyor kafamda o yüzden ancak 5. sırada)
Arkadaşalar Servisten Geliyorum; Servise hangi yaglar oldugunu sordum ,Castrol 0-20 ve Honda 0-20 ve petrol ofisi 0-20 var dedi. Ben castrol 0-20 koyun dedim lakin. Honda yagı dedikleri hangi marka yagdır bilgisi olan var mı. Bu yag honda hangi marka ile anlaşırsa o marka oluyor. 5-30 da mesela total yag koyuyorlar aslında honda adı altında. 0-20 de hangi markanın ?
Bana göre en iyi ve güvenilir yağlar (Extended yaglar hariç);
1- Castrol edge 0-20 (türkiyede varmı bilmiyorum yurt dışı sitelerde var mobil den de iyidir diye düşünüyorum 5-30 edge kullanmış biri olarak.)
https://www.amazon.com/Castrol-03124-0W-20-Synthetic-Motor/dp/B00JGQLZJ4
2- Mobil 0-20 (Güvenilirliği tam)
3- motul 0-20 (Türkiyede sahtemi gerçekmi pek emin olmadıgımdan güvenilirliği soru işareti bende)
4- Catrol magnetech 0-20
5- Eneos 0-20 (Bu da türkiyede satılanlar orjinal mi degilmi soru işareti kalıyor kafamda o yüzden ancak 5. sırada)
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.