Konuya cevap cer

Selam arkadaşlar. Bende 2018 fc5 kasa var. Yukarıdaki yazıları okudum. Benzer sorun bende de mevcut. Araçla belli bir km (ortalama 50-60) yol yaptıktan sonra sarı renkte yağ lambası uyarısı veriyor. Kontağı kapatıp tekrar çalıştırdığımda sönüyor. 5-10 dk tekrar kullandıktan sonra tekrar yanmaya devam ediyor. Yani kontağı kapattığımda sönüyor. Belli bir süreden sonra tekrar yanmaya devam ediyor. Sabahları hanım işe giderken ve gelirken (toplam 35 km) yanmadığını belirtiyor. Arabanın motoru sıcakken ben kullandığımda beli bir süreden sonra yanmaya başlıyor. Ankara da yetkili servise gittim. Yağ seviyesinin normal olduğunu ve bir sorun olmadığını belirttiler. Yağ kaçağı var mı diye baktılar. Sorun bulamadılar. Bilgisayara bağlayıp hata kodlarına baktılar yine sorunla karşılaşmadılar. Hafta sonu Yalova ya gideceğim. Bu sarı renkte yağ lambası uyarısı canımı sıkıyor. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bu konuda net bir çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar. Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin hepimize.

Geri