Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam benim kafama takılan konu ; sonuçta simit depoda samandiradan kaynaklı sağlıklı bir ölçüm yapmadigindan yakiniyoruz cihazda bilgiyi samandiradan alıyorsa veri ne kadar sağlıklı oluyor .Bizim araçlarda yol Bilg yok ama bilgi amaçlı soruyorum depodaki yakıtın kac lt olduğunu neye gore hesapliyor cihaz ortalama yakıt veyahutta menzil vs bilgisi benzine goremi hesaplanıyor sonuçtaki depodaki yakıtı hesaplayamiyorsa yada doğru hesaplayamiyorsa neye gore buluyor değerleri benzine goremi hareket ediyor ????? Bu arada depodaki samandiradan alınan bilgi için başka bir çözüm bulunamaz mi diğer marka ve modellerin de bu cihazı kullanabilmesi icinTapatalk....
Hocam benim kafama takılan konu ; sonuçta simit depoda samandiradan kaynaklı sağlıklı bir ölçüm yapmadigindan yakiniyoruz cihazda bilgiyi samandiradan alıyorsa veri ne kadar sağlıklı oluyor .Bizim araçlarda yol Bilg yok ama bilgi amaçlı soruyorum depodaki yakıtın kac lt olduğunu neye gore hesapliyor cihaz ortalama yakıt veyahutta menzil vs bilgisi benzine goremi hesaplanıyor sonuçtaki depodaki yakıtı hesaplayamiyorsa yada doğru hesaplayamiyorsa neye gore buluyor değerleri benzine goremi hareket ediyor ????? Bu arada depodaki samandiradan alınan bilgi için başka bir çözüm bulunamaz mi diğer marka ve modellerin de bu cihazı kullanabilmesi icin
Tapatalk....
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.