Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Antalya'dan kimler var bilmiyorum ama faydanıza olabilir. Antalya çevre yolu üzerinde gulf akaryakıt istasyonu var ipragaz otogazı 2.48 TL den veriyor. Ucuz olduğu için hava mı basıyorlar dedim test ettim. 220 km si Uzun yol 148 km si şehir içi olmak üzere toplam 80 TL lik yakıt ile 368 km yol yaptım. 2.90 TL ye kadar fiyat yazan istasyonlar var. Uygun olduğu için burayı tercih edebilirsiniz. (kesinlikle reklam değil sadece tavsiye. istasyonun adını bile bilmiyorum)GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antalya'dan kimler var bilmiyorum ama faydanıza olabilir. Antalya çevre yolu üzerinde gulf akaryakıt istasyonu var ipragaz otogazı 2.48 TL den veriyor. Ucuz olduğu için hava mı basıyorlar dedim test ettim. 220 km si Uzun yol 148 km si şehir içi olmak üzere toplam 80 TL lik yakıt ile 368 km yol yaptım. 2.90 TL ye kadar fiyat yazan istasyonlar var. Uygun olduğu için burayı tercih edebilirsiniz. (kesinlikle reklam değil sadece tavsiye. istasyonun adını bile bilmiyorum)
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.