Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
https://www.civictr.com/threads/honda-1-4-milyon-araci-olasi-yakit-pompa-arizasi-nedeniyle-degisim-icin-geri-cagiyor.256385/page-13#post-4265172018 Honda Civic aracım var. 10 gün önce Yakıt Pompası değişimi için mesaj geldi, randevu aldım ve bugün (13 Şubat 2025 ) serviste değişim yapıldı. İş Emri Açılış Formunda "6FE-3 Yakıt pompası pervanesinde meydana gelen arızadan dolayı iyileştirilmiş parça ile değişim yapılacaktır" yazıyor. İş Emri Kapanış Formunda ise "Garanti Tahakukları 06170TEZ305 KIT,F/PUMP & L/N" ibaresi mevcut.İşlemi yapan servis personeline fiyatı normalde ne kadar diye sorduğumda 15 bin civarı dedi. İnternette yaptığım araştırmaya göre parça 85.25 dolarlık aşağıdaki parça görünüyor.Daha önce servise verdiğim paraların karşılığını almak beklerken için bolca kahve içtim (500 TL) ve arabayı iç-dış yıkadılar (500 TL). Kısa günün karı Bu arada, uzun süredir Honda servisine gitmemiştim. Showroom tıkabasa sıfır araç dolu ve servise de pek gelen yoktu. 2 saatte 5-6 araç ya geldi ya gelmedi.
https://www.civictr.com/threads/honda-1-4-milyon-araci-olasi-yakit-pompa-arizasi-nedeniyle-degisim-icin-geri-cagiyor.256385/page-13#post-426517
2018 Honda Civic aracım var. 10 gün önce Yakıt Pompası değişimi için mesaj geldi, randevu aldım ve bugün (13 Şubat 2025 ) serviste değişim yapıldı. İş Emri Açılış Formunda "6FE-3 Yakıt pompası pervanesinde meydana gelen arızadan dolayı iyileştirilmiş parça ile değişim yapılacaktır" yazıyor. İş Emri Kapanış Formunda ise "Garanti Tahakukları 06170TEZ305 KIT,F/PUMP & L/N" ibaresi mevcut.
İşlemi yapan servis personeline fiyatı normalde ne kadar diye sorduğumda 15 bin civarı dedi. İnternette yaptığım araştırmaya göre parça 85.25 dolarlık aşağıdaki parça görünüyor.
Daha önce servise verdiğim paraların karşılığını almak beklerken için bolca kahve içtim (500 TL) ve arabayı iç-dış yıkadılar (500 TL). Kısa günün karı
Bu arada, uzun süredir Honda servisine gitmemiştim. Showroom tıkabasa sıfır araç dolu ve servise de pek gelen yoktu. 2 saatte 5-6 araç ya geldi ya gelmedi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.