Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Mini cooperdan sonra 2007 otomatik honda civic elegance aracım bana çok iyi geldi yakıt konusunda.Şöyleki,Aracımı 2 haftadır kullanıyorum. Aracımdaki lpg kiti atikerin eski tip bit kiti. Yaklaşık 34 litre gaz alıyor. Şehir içi full klima açık vaziyette 350-370 km yapıyor. Bursa Gemlik’te oturuyorum. Evim bayağı yokuşlu bir güzergahta. Yol bilgisayarı ortalama 7,5-8 litre gösteriyor. Lpg’de 8,5-9 litre demek aşağı yukarı.Uzun yolda ise aynı depo ile 560 km yol yaptım. Hızım 110-120 arasında cruise ile. Yol bilgisayarım 5,2 gösteriyordu. Bu arada klima full. Hiç kapatmam.Bence gayet güzel veriler. Tabi kullanım tamamen sizin elinizde. Ben daha arabaya alışma aşamasındayım. Yavaşlama ve hızlanma işini yolda ne kadar güzel uygularsanız o kadar yakıttan verim alırsınız.
Mini cooperdan sonra 2007 otomatik honda civic elegance aracım bana çok iyi geldi yakıt konusunda.
Şöyleki,
Aracımı 2 haftadır kullanıyorum. Aracımdaki lpg kiti atikerin eski tip bit kiti. Yaklaşık 34 litre gaz alıyor. Şehir içi full klima açık vaziyette 350-370 km yapıyor. Bursa Gemlik’te oturuyorum. Evim bayağı yokuşlu bir güzergahta. Yol bilgisayarı ortalama 7,5-8 litre gösteriyor. Lpg’de 8,5-9 litre demek aşağı yukarı.
Uzun yolda ise aynı depo ile 560 km yol yaptım. Hızım 110-120 arasında cruise ile. Yol bilgisayarım 5,2 gösteriyordu. Bu arada klima full. Hiç kapatmam.
Bence gayet güzel veriler. Tabi kullanım tamamen sizin elinizde. Ben daha arabaya alışma aşamasındayım. Yavaşlama ve hızlanma işini yolda ne kadar güzel uygularsanız o kadar yakıttan verim alırsınız.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.