Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yaklaşık 1000 km yol yaptım dün. Aksaray-Tokat-Aksaray ve biraz şehir içi. Ortalama 9lt/100km gibi bir lpg tüketimim olmuş litre bazında biraz yüksek ama iki nedeni var, 1. aracımın çok açık subap ayarına ihtiyacı var, performans yerlerde, 2. inşaallah radar cezası arkadan gelmez Aksaray evden çıkış ve Tokat eve giriş tam 4 saat Dönüş yoluda yakın zamanla, ekstra 1 kere yemek yaptırmaya durdum Nevşehir'de.9litre çok gibi ama lpg 3 lira civarında olduğu için 27krş gibi yakmış oluyor. Yani hala bir dizel kadar ekonomik 2010 otomatik civic aracım. Yolda bir tane g kasa astrayı peşimden atamadım yaa, subap ayarı sen nelere kadirsin SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaklaşık 1000 km yol yaptım dün. Aksaray-Tokat-Aksaray ve biraz şehir içi. Ortalama 9lt/100km gibi bir lpg tüketimim olmuş litre bazında biraz yüksek ama iki nedeni var, 1. aracımın çok açık subap ayarına ihtiyacı var, performans yerlerde, 2. inşaallah radar cezası arkadan gelmez
Aksaray evden çıkış ve Tokat eve giriş tam 4 saat Dönüş yoluda yakın zamanla, ekstra 1 kere yemek yaptırmaya durdum Nevşehir'de.
9litre çok gibi ama lpg 3 lira civarında olduğu için 27krş gibi yakmış oluyor. Yani hala bir dizel kadar ekonomik
2010 otomatik civic aracım. Yolda bir tane g kasa astrayı peşimden atamadım yaa, subap ayarı sen nelere kadirsin
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.