ogifk2gtR10 Katılım 12 Ara 2018 Mesajlar 4 Tepki puanı 1 Konum Muratpaşa/Antalya meydankavağı mah. 12.cadde 22 Ara 2018 #1 Yalıtım iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
m2hamid FD6 Moderatör/Editör Yönetici Katılım 7 Eyl 2014 Mesajlar 10,375 Çözümler 9 Tepki puanı 13,252 Konum Türkiye Ad Soyad M2Hamid Yaş 40 Aracınız Civic FD6 2010 22 Ara 2018 #2 ogifk2gtR10' Alıntı: Yalıtım iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıklayın ... Konuyu daha açıklayıcı yazabilirmisiniz? Genel olarak japon araçların yalıtım unsurları diğer birçok araç grubundan daha zayıftır. Oyla 0 Olumsuz oyla
ogifk2gtR10' Alıntı: Yalıtım iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıklayın ... Konuyu daha açıklayıcı yazabilirmisiniz? Genel olarak japon araçların yalıtım unsurları diğer birçok araç grubundan daha zayıftır.
ogifk2gtR10 Katılım 12 Ara 2018 Mesajlar 4 Tepki puanı 1 Konum Muratpaşa/Antalya meydankavağı mah. 12.cadde 22 Ara 2018 #3 Rüzgar ve yol sesini çok alıyor yalıtımla ilgili yapılabilecek birşey varmıdır yeni fitiller olsun vs. iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi. Oyla 0 Olumsuz oyla
Rüzgar ve yol sesini çok alıyor yalıtımla ilgili yapılabilecek birşey varmıdır yeni fitiller olsun vs. iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
NoFeaR BYD Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 16,043 Çözümler 4 Tepki puanı 3,540 Konum İzmir Ad Soyad Turgut Yaş 43 Aracınız Diğer Markalar 22 Ara 2018 #4 ogifk2gtR10' Alıntı: Rüzgar ve yol sesini çok alıyor yalıtımla ilgili yapılabilecek birşey varmıdır yeni fitiller olsun vs. iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıklayın ... https://www.civictr.com/threads/civic-fb7-4-kapi-bagaj-alt-takim-puetuer-hand-made-izolation.828/ Oyla 0 Olumsuz oyla
ogifk2gtR10' Alıntı: Rüzgar ve yol sesini çok alıyor yalıtımla ilgili yapılabilecek birşey varmıdır yeni fitiller olsun vs. iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıklayın ... https://www.civictr.com/threads/civic-fb7-4-kapi-bagaj-alt-takim-puetuer-hand-made-izolation.828/