Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
bunlara ek olarak yeni aklima gelenler:19> Sofor cami sonuna kadar kapandiginda kapi icine dogru kasma yapiyor.20> Yan aynalar katlanir ozellikte degil sanirim? Bunu aktif hale getirebilmek icin komple ayna seti mi almam lazim yoksa modul ile yapilabiliyor mu? Internette 800 TL fiyat gordum FB7 katlanir ayna komple set.Yukarida bir suru sorun saydim belki de ama hicbiri beni arabadan sogutmuyor cok ilginc. onceki arabalarimda ufacik bise olsa hemen satmak isterdim. Bunda boyle "aman boyle olsun napalim" deyip umursamadan devam ediyorum cok ilginc HondASK dedikleri seye yakalandim heralde.
bunlara ek olarak yeni aklima gelenler:
19> Sofor cami sonuna kadar kapandiginda kapi icine dogru kasma yapiyor.
20> Yan aynalar katlanir ozellikte degil sanirim? Bunu aktif hale getirebilmek icin komple ayna seti mi almam lazim yoksa modul ile yapilabiliyor mu? Internette 800 TL fiyat gordum FB7 katlanir ayna komple set.
Yukarida bir suru sorun saydim belki de ama hicbiri beni arabadan sogutmuyor cok ilginc. onceki arabalarimda ufacik bise olsa hemen satmak isterdim. Bunda boyle "aman boyle olsun napalim" deyip umursamadan devam ediyorum cok ilginc HondASK dedikleri seye yakalandim heralde.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.