Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Yeni Araç İçin TavsiyeYnt: Yeni Araç İçin TavsiyeEski civic hb kullanıcısı olarak görüşlerimi belirteyim.1.8 hb lerin 2008 de üretilenlerin bir kısmında i-shift şanzıman mevcut. İ-shift in en büyük handikabı baskı balata konusu. Özellikle 70.000 km sonrası alınacak araçlarda baskı balata ile ilgili bir değer var onu kontrol edip almakta yarar var. Bu araçların(i-shift) genel sıkıntısı bu.Tam otomatikler yanılmıyorsam 2009 dan sonra çıkmaya başladı. Sedan civiclerdeki otomatikle aynı mekanizma. Korkulacak tarafı yok.Aracın lpg uyumu çok iyi. Hiç sıkıntı çıkarmaz. 4 yıl atiker lpg ile kullandım, hiç üzmedi beni.Araç genel olarak sert bir yapıya sahip. Suspansiyonlae serttir, bunu bilmenizde yarar var.Kısaca aklima gelenler bunlar.Alınabilir bir araç onu da ekleyeyim.iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: Yeni Araç İçin Tavsiye
Eski civic hb kullanıcısı olarak görüşlerimi belirteyim.1.8 hb lerin 2008 de üretilenlerin bir kısmında i-shift şanzıman mevcut. İ-shift in en büyük handikabı baskı balata konusu. Özellikle 70.000 km sonrası alınacak araçlarda baskı balata ile ilgili bir değer var onu kontrol edip almakta yarar var. Bu araçların(i-shift) genel sıkıntısı bu.
Tam otomatikler yanılmıyorsam 2009 dan sonra çıkmaya başladı. Sedan civiclerdeki otomatikle aynı mekanizma. Korkulacak tarafı yok.
Aracın lpg uyumu çok iyi. Hiç sıkıntı çıkarmaz. 4 yıl atiker lpg ile kullandım, hiç üzmedi beni.
Araç genel olarak sert bir yapıya sahip. Suspansiyonlae serttir, bunu bilmenizde yarar var.
Kısaca aklima gelenler bunlar.
Alınabilir bir araç onu da ekleyeyim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.