Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[MENTION=5068]Mete.akyol1[/MENTION] rica ederim.Evet fazla yakacağı aşikar o motorun.Ben 1.6lt olan için beklemenin mantıklı olmadığını sadece 1.5lt olanı alınacaksa yeni yılı beklemenizin faydalığı olacağını söylemek istemiştim. Skoda için de iş yerimden iki arkadaşım da var birisi dsg diğeri düz vitesini sürüyor 1.6tdi ikisi de en dolu modelleri.Hiç bir sıkıntılarını duymadım.Birisi 70.000km diğeri 25.000km de.İkisiyle de yolculuklar yaptım.Hiç fena araçlar değil.Bagajından bahsetmiyorum bile.Arkadaşlarında söylediklerine şöyle katılıyorum civiclerin avantajı daha şık spor bir görünüşe sahip olmaları ve uzun ömürlü motora sahip olmaları.Madem bu kadar iyi sen niye almadın diyorsanız da.Kendi aracımı almamdan bir önceki gün 2013 octavia elegance 1.4tsi 140hp için pazarlık yapmıştm.Benden habersiz şekilde satmış aracı.Öyle olunca da diğer favorimi aldım.c sınıfında kuşkusuz alınır araç ikiside sadece önceliklere göre sıraları değişebilir.2.el konusuda farkları olacağını sanmıyorum iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[MENTION=5068]Mete.akyol1[/MENTION] rica ederim.Evet fazla yakacağı aşikar o motorun.Ben 1.6lt olan için beklemenin mantıklı olmadığını sadece 1.5lt olanı alınacaksa yeni yılı beklemenizin faydalığı olacağını söylemek istemiştim. Skoda için de iş yerimden iki arkadaşım da var birisi dsg diğeri düz vitesini sürüyor 1.6tdi ikisi de en dolu modelleri.Hiç bir sıkıntılarını duymadım.Birisi 70.000km diğeri 25.000km de.İkisiyle de yolculuklar yaptım.Hiç fena araçlar değil.Bagajından bahsetmiyorum bile.Arkadaşlarında söylediklerine şöyle katılıyorum civiclerin avantajı daha şık spor bir görünüşe sahip olmaları ve uzun ömürlü motora sahip olmaları.Madem bu kadar iyi sen niye almadın diyorsanız da.Kendi aracımı almamdan bir önceki gün 2013 octavia elegance 1.4tsi 140hp için pazarlık yapmıştm.Benden habersiz şekilde satmış aracı.Öyle olunca da diğer favorimi aldım.
c sınıfında kuşkusuz alınır araç ikiside sadece önceliklere göre sıraları değişebilir.2.el konusuda farkları olacağını sanmıyorum
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.