Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
@firma ile iletisime gecseniz size muhtemelen aracin 2018 uretim oldugunu soyleyecekler siz şasi numarasini soyleyeceksiniz onlarda şasi numarasindan bunun anlasilamayacagini soyleyecekler ki forumdan bir arkadas bayiye sormus aynen bu sekilde soylemisler. Bayiye bi oyun oynanarak belki agizlarindan laf alinabilir. Su sekilde olabilir mesela ;"Arkadasimla iddiaya girdik aracimin uretim yilina inanmiyor. Bir arabanin uretim yilini en garanti sekilde nasil ogrenebiliriz?" diyerek belki isin ozunu ogrenebilirsiniz. Hatta baska arac bayilerinden de fikir alinabilir. Burda bence gercekten buyuk bir sahtekarlik var. Ustelik "2017'ler daha uygun fiyat ama elimizde hic kalmadi." denilerek 2017 uretimi araci 2018 diyip daha fazla fiyata satmalari hirsizliktir. Ve siz arac fiyatlarini yazdiginizda ben gercekten isin altinda baska bisey oldugunu dusundum. Honda birakin indirim yapmayi hediye konusunda bile gercekten cimri bir marka. Sizin bahsettiginiz rakamlar liste fiyatinin en az 6-7 bin tl asagisi ki buna gercekten inanamadim. [MENTION=12519]utkuyilmaz1903[/MENTION] [MENTION=8570]alper4071[/MENTION]HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
@firma ile iletisime gecseniz size muhtemelen aracin 2018 uretim oldugunu soyleyecekler siz şasi numarasini soyleyeceksiniz onlarda şasi numarasindan bunun anlasilamayacagini soyleyecekler ki forumdan bir arkadas bayiye sormus aynen bu sekilde soylemisler. Bayiye bi oyun oynanarak belki agizlarindan laf alinabilir. Su sekilde olabilir mesela ;
"Arkadasimla iddiaya girdik aracimin uretim yilina inanmiyor. Bir arabanin uretim yilini en garanti sekilde nasil ogrenebiliriz?" diyerek belki isin ozunu ogrenebilirsiniz. Hatta baska arac bayilerinden de fikir alinabilir. Burda bence gercekten buyuk bir sahtekarlik var. Ustelik "2017'ler daha uygun fiyat ama elimizde hic kalmadi." denilerek 2017 uretimi araci 2018 diyip daha fazla fiyata satmalari hirsizliktir. Ve siz arac fiyatlarini yazdiginizda ben gercekten isin altinda baska bisey oldugunu dusundum. Honda birakin indirim yapmayi hediye konusunda bile gercekten cimri bir marka. Sizin bahsettiginiz rakamlar liste fiyatinin en az 6-7 bin tl asagisi ki buna gercekten inanamadim. [MENTION=12519]utkuyilmaz1903[/MENTION] [MENTION=8570]alper4071[/MENTION]
HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.