Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sanırım o cümlede imla ya da direkt olarak belirtmediğim için bir anlam kargaşası olmuş. Sık start-stop ya da soğuk çalıştırma - kısa mesafe kullanımlar için yağa benzin karışması olacağını belirtmek istedim açmak gerekirse. Yağ ile alakası tabi ki pek yok.Sizin bilgilere ek olarak; ateşleme sistemindeki problemler ve yüksek performanslı kullanım da buna sebep olmakta. Aslında Oil dilution değil de fuel dilution diye geçmekte.Ekleme: Bir kaç örnek yağ analizi ekledim honda 1.5lt turbo ve 0w20 type 2 ile fabrika dolum yağı ile ilgili. Analizlerin yorum kısmı epey güzel ve açıklayıcı.
Sanırım o cümlede imla ya da direkt olarak belirtmediğim için bir anlam kargaşası olmuş. Sık start-stop ya da soğuk çalıştırma - kısa mesafe kullanımlar için yağa benzin karışması olacağını belirtmek istedim açmak gerekirse. Yağ ile alakası tabi ki pek yok.
Sizin bilgilere ek olarak; ateşleme sistemindeki problemler ve yüksek performanslı kullanım da buna sebep olmakta. Aslında Oil dilution değil de fuel dilution diye geçmekte.
Ekleme: Bir kaç örnek yağ analizi ekledim honda 1.5lt turbo ve 0w20 type 2 ile fabrika dolum yağı ile ilgili. Analizlerin yorum kısmı epey güzel ve açıklayıcı.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.