Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1.5 Turbo benzinlide uygun kalite standartlarını karşılayan tam sentetik bir 0w-30 kullanılması anlamsız olmaz ancak yaza doğru bir kez daha yağ değişimi kilometreniz dolacaksa şimdi 0w-20 Type 2 yada aynı viskozite değerinde uygun kalite standartlarında tam sentetik bir başka marka yağ kullanabilirsiniz. Tercihim Motul oldu benim.Çok performanslı kullanmıyorsanız ve araç sürekli Ankara’da kullanılıyorsa yakıt ekonomisi sağlamak ve kışları kısa mesafe sürüşlerde motorun daha az yıpranması için 0w-20’den devam da edebilirsiniz.Yorumlarım çok da anlamsız değil ama yine de [USER=17918]@İsmail Beşiroğlu[/USER] hocamın cevabını beklemenizi öneririm. Ben de bildiklerimin çoğunu İsmail Bey’den öğrendim.
1.5 Turbo benzinlide uygun kalite standartlarını karşılayan tam sentetik bir 0w-30 kullanılması anlamsız olmaz ancak yaza doğru bir kez daha yağ değişimi kilometreniz dolacaksa şimdi 0w-20 Type 2 yada aynı viskozite değerinde uygun kalite standartlarında tam sentetik bir başka marka yağ kullanabilirsiniz. Tercihim Motul oldu benim.
Çok performanslı kullanmıyorsanız ve araç sürekli Ankara’da kullanılıyorsa yakıt ekonomisi sağlamak ve kışları kısa mesafe sürüşlerde motorun daha az yıpranması için 0w-20’den devam da edebilirsiniz.
Yorumlarım çok da anlamsız değil ama yine de [USER=17918]@İsmail Beşiroğlu[/USER] hocamın cevabını beklemenizi öneririm. Ben de bildiklerimin çoğunu İsmail Bey’den öğrendim.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.