Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Van honda kaval bayii ile konuştum aracımıda ordan almıştım 4000 tl istediler lpg için garantide bozulmuyo ilk benzinli aldığımda pişman olmuştum zaten tüplü almadığım için galiba garantiden olmamak için 4000 bayılacam pazartesi günü. Araç otomatik olduğu için aslında korkuyorum garanti dışı kalmasından honda eyw sorun oranı çok düşük bi marka ancak bu sprun çıkmayacak anlamına gelmiyo diye düşünüyorum siz ne dersiniziPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Van honda kaval bayii ile konuştum aracımıda ordan almıştım 4000 tl istediler lpg için garantide bozulmuyo ilk benzinli aldığımda pişman olmuştum zaten tüplü almadığım için galiba garantiden olmamak için 4000 bayılacam pazartesi günü. Araç otomatik olduğu için aslında korkuyorum garanti dışı kalmasından honda eyw sorun oranı çok düşük bi marka ancak bu sprun çıkmayacak anlamına gelmiyo diye düşünüyorum siz ne dersiniz
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.