Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bende bugün test sürüşüne gittim... Çok fazla turbolu araç kullanmadım ama ilk hızlanma gayet yeterli katalogda 8_9 sn yazıyormuş sanırım daha kısadır bu süre eminim radarlardan dolayı 85 geçemedim ama 3-5 saniyede çıkmıştı zaten o hıza ..gaza tepkiler çok iyi sakin kullanımda bizim 1.6 lardan daha tasarruflu olacak gibi turbo açılmadığı sürece 1.5 benzinli katalog değerlerinde 6 litre yazıyormuş sanırım.ve bu rs de hız kesici mevcutmuş 207 km hız sınırı varmış bayinin söylediğine göre ... Ve ben bayideyken LPG li Civic le 242 yaptığını söyleyen bir abimiz vardı satış temsilcisine bizim araçlarda yok mı diye sordum LPG li modellerde yok dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum...HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende bugün test sürüşüne gittim... Çok fazla turbolu araç kullanmadım ama ilk hızlanma gayet yeterli katalogda 8_9 sn yazıyormuş sanırım daha kısadır bu süre eminim radarlardan dolayı 85 geçemedim ama 3-5 saniyede çıkmıştı zaten o hıza ..gaza tepkiler çok iyi sakin kullanımda bizim 1.6 lardan daha tasarruflu olacak gibi turbo açılmadığı sürece 1.5 benzinli katalog değerlerinde 6 litre yazıyormuş sanırım.ve bu rs de hız kesici mevcutmuş 207 km hız sınırı varmış bayinin söylediğine göre ... Ve ben bayideyken LPG li Civic le 242 yaptığını söyleyen bir abimiz vardı satış temsilcisine bizim araçlarda yok mı diye sordum LPG li modellerde yok dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum...
HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.