Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben yeni kasa 182 hp exe+ sahibiyim hemen yukarda geçen gün yaptığım alanya antalya arası gidiş dönüş esnasındaki honda sensing tecrübelerimden bahsetmiştim bugünde alanya anamur arası gidip geldim o yolun methini duymuşsunuzdur dar bir yol asfalt kalitesi düşük ve çok sık keskin virajları var bir virajdan aynı anda 2 tır çok zor geçiyor ve o yoşda bugün hafif tempolu kullandım o keskin virajları hızlı şekilde çok rahat ve tempolu döndü ayrıca tır ve kamyon sollamalarında istkametteki düzlükler çok yetersiz olduğundan çok iyi bir hızlanma gerekiyordu ve beni her seferinde utandırmadan hızlı sollamalar yaptı özellikle f1 pedallardan vites düşürüp sollamaya çıktığımda çok tatminkar hissettirdiiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben yeni kasa 182 hp exe+ sahibiyim hemen yukarda geçen gün yaptığım alanya antalya arası gidiş dönüş esnasındaki honda sensing tecrübelerimden bahsetmiştim bugünde alanya anamur arası gidip geldim o yolun methini duymuşsunuzdur dar bir yol asfalt kalitesi düşük ve çok sık keskin virajları var bir virajdan aynı anda 2 tır çok zor geçiyor ve o yoşda bugün hafif tempolu kullandım o keskin virajları hızlı şekilde çok rahat ve tempolu döndü ayrıca tır ve kamyon sollamalarında istkametteki düzlükler çok yetersiz olduğundan çok iyi bir hızlanma gerekiyordu ve beni her seferinde utandırmadan hızlı sollamalar yaptı özellikle f1 pedallardan vites düşürüp sollamaya çıktığımda çok tatminkar hissettirdi
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.