Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Alperen hocam ne yaptınız böyle otomobil kanalları sizin görselleri kullanır artık gerçek mana da Türkiye'de ilk siniz [emoji3] Teşekkürü bir borç bilirim emeğinize sağlık aracı fotoğraflarda hiç beğenmemiştim ama böyle canlı görünce hoşuma gitti arka yolcular için klima üfleme peteği koyulmuş sonunda ama olumsuz olarak arka yaşam alanı fc5'e kıyasla bayağı küçülmüş gibi geldi bana, bagaj da bu kadar küçülmemiştir inşallah. Arka yaşam alanı ve bagaj çok önemli benim için [emoji3]SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Alperen hocam ne yaptınız böyle otomobil kanalları sizin görselleri kullanır artık gerçek mana da Türkiye'de ilk siniz [emoji3] Teşekkürü bir borç bilirim emeğinize sağlık aracı fotoğraflarda hiç beğenmemiştim ama böyle canlı görünce hoşuma gitti arka yolcular için klima üfleme peteği koyulmuş sonunda ama olumsuz olarak arka yaşam alanı fc5'e kıyasla bayağı küçülmüş gibi geldi bana, bagaj da bu kadar küçülmemiştir inşallah. Arka yaşam alanı ve bagaj çok önemli benim için [emoji3]
SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.