Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Herkesin beklentisi, isteği, kullanım şekli farklı arkadaşlar. Kimisi çoluk çocuk için bagaj ister kimisi hatcback spor ister.Şuan hiçbir marka model araca diyecek birşey yok, hepside güzel görünüyor, donanımlı ve gösterişliler.Klasik cevap olarak bende 430 küsür bin vermezdim. Çünkü bir arkadaşım yakın zamanda comfort paket, siyah renk, otomatik, benzinli, boyasız, 2018 model mercedes c180 aracı 450 ye aldı.Araç için 400 ü aşsaydım, koltuğa oturduğumda kaputtaki o yıldızı görmek isterdim.SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Herkesin beklentisi, isteği, kullanım şekli farklı arkadaşlar. Kimisi çoluk çocuk için bagaj ister kimisi hatcback spor ister.
Şuan hiçbir marka model araca diyecek birşey yok, hepside güzel görünüyor, donanımlı ve gösterişliler.
Klasik cevap olarak bende 430 küsür bin vermezdim. Çünkü bir arkadaşım yakın zamanda comfort paket, siyah renk, otomatik, benzinli, boyasız, 2018 model mercedes c180 aracı 450 ye aldı.
Araç için 400 ü aşsaydım, koltuğa oturduğumda kaputtaki o yıldızı görmek isterdim.
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.