Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yeni kasayı kendi bakış açımdan değerlendirecek olursam kafa taslak,Yeni kasa Görünüm ve duruş olarak fc5 in gerisinde sportif duruşundan ödün vermiş sıradan bi sedan olmuş aracın arkasındaki civic yazısı bile çok sıradan kalmış fc5 te özellikle orjinal haline 1-2 dokunuş yapıldığında çok daha iyi hale geliyor görüntü olarak ama yeni kasada nasıl olacak bilemiyorum. Donanım, yol tutuşu, rüzgar sesi vs.. bunlar hakkında birşey söylemek doğru olmaz test etmeden bilemeyiz her sürücünün fikri ayrı olur çünkü biz genelde bi araca bindiğimizde hep kıyaslama yaparak değerlendiriyoruz örneğin bende 2006 model subaru vardı ben 2013 i30 da kullandım şuandada 2020 fc5 im var ama subarudaki yol tutuşu konforu iki araçtada yakalayamadım Ama bence en önemlisi ülkemizde çoğunluğun eco elegance modeli tercih ettiğini varsayarsak 410 bin tl bence iyi bir rakam 410 bin tl ye şuan farklı markalardan araç almaya kalksan özellikle alman markalarında bu paralara 1.0 - 1.2 motor alabiliyorsunuz bana göre 350 bintl ile 450 bin tl arasında hem görünüm hem donanım hem motor ömrü ve servis kolaylığı ile alınabilecek ilk araç markası honda 2. Toyota olurdu ve zaten fe kasa istenildiği kadar ilgi görmezse fc5 piyasası ikiye katlar kendiniiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yeni kasayı kendi bakış açımdan değerlendirecek olursam kafa taslak,
Yeni kasa Görünüm ve duruş olarak fc5 in gerisinde sportif duruşundan ödün vermiş sıradan bi sedan olmuş aracın arkasındaki civic yazısı bile çok sıradan kalmış fc5 te özellikle orjinal haline 1-2 dokunuş yapıldığında çok daha iyi hale geliyor görüntü olarak ama yeni kasada nasıl olacak bilemiyorum. Donanım, yol tutuşu, rüzgar sesi vs.. bunlar hakkında birşey söylemek doğru olmaz test etmeden bilemeyiz her sürücünün fikri ayrı olur çünkü biz genelde bi araca bindiğimizde hep kıyaslama yaparak değerlendiriyoruz örneğin bende 2006 model subaru vardı ben 2013 i30 da kullandım şuandada 2020 fc5 im var ama subarudaki yol tutuşu konforu iki araçtada yakalayamadım
Ama bence en önemlisi ülkemizde çoğunluğun eco elegance modeli tercih ettiğini varsayarsak 410 bin tl bence iyi bir rakam 410 bin tl ye şuan farklı markalardan araç almaya kalksan özellikle alman markalarında bu paralara 1.0 - 1.2 motor alabiliyorsunuz bana göre 350 bintl ile 450 bin tl arasında hem görünüm hem donanım hem motor ömrü ve servis kolaylığı ile alınabilecek ilk araç markası honda 2. Toyota olurdu ve zaten fe kasa istenildiği kadar ilgi görmezse fc5 piyasası ikiye katlar kendini
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.