Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
#EKSİLERİKaporta hala ince. Motor kapagi otomatik acilmaliydi. Hala cubuk var. Janlar 16 ve hic gostermiyor. Ex paketi haric diger paketlerde halojen far var arka koltuk kenarlari sert plastik olmus. Orasi eskiden koltugun devamiydi. Arkadaki adamin kolunu rahatsiz ediyor. Cok ama cok sacma olmus. Artik arka zemin duz degil. Led aydinlatma yok. Sari heryer plaka haric. [emoji1304]Kapi aydinlatma goremedim.Ses sistemi duzelmis fakat bir vw degil hala. Fan seviyesi ekrandan dokunmatik yapiliyor. Hic ama hic kullanisli degil!! Arac 2 cm alcatilmis dendi fakat bana max 1 cm geldi. Hala lastik ve camurluk arasi fazla aralikli. Egsoz gizli olmamaliydi. Kesinlikle egsoz ucu konmali. Tampon ufaktan kesilerek. Vites kemikli. Sevebilirde sevmeyebilirsinizde.Aynalar manuel kapaniyor kumandadan degil.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
#EKSİLERİ
Kaporta hala ince. Motor kapagi otomatik acilmaliydi. Hala cubuk var. Janlar 16 ve hic gostermiyor. Ex paketi haric diger paketlerde halojen far var arka koltuk kenarlari sert plastik olmus. Orasi eskiden koltugun devamiydi. Arkadaki adamin kolunu rahatsiz ediyor. Cok ama cok sacma olmus. Artik arka zemin duz degil. Led aydinlatma yok. Sari heryer plaka haric. [emoji1304]
Kapi aydinlatma goremedim.
Ses sistemi duzelmis fakat bir vw degil hala. Fan seviyesi ekrandan dokunmatik yapiliyor. Hic ama hic kullanisli degil!! Arac 2 cm alcatilmis dendi fakat bana max 1 cm geldi. Hala lastik ve camurluk arasi fazla aralikli. Egsoz gizli olmamaliydi. Kesinlikle egsoz ucu konmali. Tampon ufaktan kesilerek. Vites kemikli. Sevebilirde sevmeyebilirsinizde.
Aynalar manuel kapaniyor kumandadan degil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.