Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yurtdışı araç tanıtan youtube kanallarından aracı izledim. Yol gürültüsü yine geliyor yani bizimkilerle aynı. Cok hoş bir motor sesi geliyor araçtan tabiki bu üst devirlerde ve dizel motorda. Aracın yürürü diye tabir ettiğimiz hızlanması felan gayet hoş. Tabiki honda teknolojisi en üst seviyede yine kullanılmış. Araç içerisindeki premium algı dediğimiz olay ise fazla yok. Torpito üstü cok yumusak malzeme olmasada yumusak. Alt kısımlar yine sert ve zamanla tirim sesi yapabilir. Ben Hondaya aşık oldugum için bu araca biraz fazla sempati besliyorum çünkü turbo motor kullanmak alt devir hantallıgından kurtulmak güzel olucak [emoji3][emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
Yurtdışı araç tanıtan youtube kanallarından aracı izledim. Yol gürültüsü yine geliyor yani bizimkilerle aynı. Cok hoş bir motor sesi geliyor araçtan tabiki bu üst devirlerde ve dizel motorda. Aracın yürürü diye tabir ettiğimiz hızlanması felan gayet hoş. Tabiki honda teknolojisi en üst seviyede yine kullanılmış. Araç içerisindeki premium algı dediğimiz olay ise fazla yok. Torpito üstü cok yumusak malzeme olmasada yumusak. Alt kısımlar yine sert ve zamanla tirim sesi yapabilir. Ben Hondaya aşık oldugum için bu araca biraz fazla sempati besliyorum çünkü turbo motor kullanmak alt devir hantallıgından kurtulmak güzel olucak [emoji3][emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.