Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
ArkadaşlarBugün Honda.com.tr den sikayet yazdim. Aracin cok yaktığını ve biran önce yazılım iyileştirilmesini istedim. Hemen beni aradılar ve şuanda yeni yazilimin bulunmadığını söylediler ve beni yakıt testi için davet ettiler. 2 hafta sonrw 1000km kontrolü için gideceğim aynı zamanda yakıt sarfiyat testi yapacaklar. Ama sizlerden ricam, honda portala şikayet yazarak yeni yazılımın biran önce geliştirilmesi için baskı yapmanız. Bu iş başka şekilde çözülmez. 12-13lt sarfiyat normal değil ben sahsen araci artık benzinde kullanıyorum. Çok da fark olmuyor en azından daha keyifli.
Arkadaşlar
Bugün Honda.com.tr den sikayet yazdim. Aracin cok yaktığını ve biran önce yazılım iyileştirilmesini istedim. Hemen beni aradılar ve şuanda yeni yazilimin bulunmadığını söylediler ve beni yakıt testi için davet ettiler. 2 hafta sonrw 1000km kontrolü için gideceğim aynı zamanda yakıt sarfiyat testi yapacaklar. Ama sizlerden ricam, honda portala şikayet yazarak yeni yazılımın biran önce geliştirilmesi için baskı yapmanız. Bu iş başka şekilde çözülmez. 12-13lt sarfiyat normal değil ben sahsen araci artık benzinde kullanıyorum. Çok da fark olmuyor en azından daha keyifli.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.