Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba, aracım daha yeni 1000 km olmak üzere. En son kadoil den gazı fulledim. 10 gün kadar sonra bugün sabah BP den tekrar fulledim. Yol bilgisayarına bakacak olursak 7.6 lt ortalama lpg tüketimi olmuş. Ancak aldığım lpg miktarına ve yapmış olduğum km ye göre 8.5 lt/100 Km ortalama çıkıyor. Bu farklılık neden kaynaklanıyor acaba? Bu durumda yol bilgisayarı doğru ölçmüyor diyebilir miyiz? Toplamda yaklaşık 400 km yol yaptım. Günlük 45 km yapıyorum. Aracım 2018 honda civic elegance eco. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[ATTACH=full]250167[/ATTACH][ATTACH=full]250168[/ATTACH][ATTACH=full]250169[/ATTACH]SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba, aracım daha yeni 1000 km olmak üzere. En son kadoil den gazı fulledim. 10 gün kadar sonra bugün sabah BP den tekrar fulledim. Yol bilgisayarına bakacak olursak 7.6 lt ortalama lpg tüketimi olmuş. Ancak aldığım lpg miktarına ve yapmış olduğum km ye göre 8.5 lt/100 Km ortalama çıkıyor. Bu farklılık neden kaynaklanıyor acaba? Bu durumda yol bilgisayarı doğru ölçmüyor diyebilir miyiz? Toplamda yaklaşık 400 km yol yaptım. Günlük 45 km yapıyorum. Aracım 2018 honda civic elegance eco. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[ATTACH=full]250167[/ATTACH][ATTACH=full]250168[/ATTACH][ATTACH=full]250169[/ATTACH]
SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.