Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaslar, son yakitimi SHell den almistim 32lt. 422km gittim sonra tekrar ayni istasyondan fulledim 32lt aldi. 422km nin tahminen 10-15km si benzinde gecmistir. yani sonunda dogru düzgün verilere ulasmis oldum. daha önce OPET ten aliyordum ve 43lt dolduruyorlardi ama gittigim km maksimum 390km oldu. ya opet gercekten 43lt doldurmuyordu ya da aracima 1000km kontrolunde resetleme yaptilar onun etkisi oldu. Cok yakan arkadaslara oncelikli önerim servise gidip araclarina resetleme yaptirsinlar. suanda benim icin aracin tek kötü diyebilecegim yönü ses yalitimi kaldi. özellikle davlumbazdan ve kapidan cok ses aliyor.@[USER=11776]@ywzckr[/USER] [USER=18083]@Kara Şimşek[/USER] @[USER=15642]@insatiable[/USER] @[USER=12686]@samuraiii[/USER]
Arkadaslar, son yakitimi SHell den almistim 32lt. 422km gittim sonra tekrar ayni istasyondan fulledim 32lt aldi. 422km nin tahminen 10-15km si benzinde gecmistir. yani sonunda dogru düzgün verilere ulasmis oldum. daha önce OPET ten aliyordum ve 43lt dolduruyorlardi ama gittigim km maksimum 390km oldu. ya opet gercekten 43lt doldurmuyordu ya da aracima 1000km kontrolunde resetleme yaptilar onun etkisi oldu. Cok yakan arkadaslara oncelikli önerim servise gidip araclarina resetleme yaptirsinlar. suanda benim icin aracin tek kötü diyebilecegim yönü ses yalitimi kaldi. özellikle davlumbazdan ve kapidan cok ses aliyor.
@[USER=11776]@ywzckr[/USER] [USER=18083]@Kara Şimşek[/USER] @[USER=15642]@insatiable[/USER] @[USER=12686]@samuraiii[/USER]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.