Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
2019 makyajlı exe eco ile ilk şehirler arası seyahatimi bugün Ankara-İstanbul arası yaptım. Gösterge 7 litreyi gösterdi. Gazı sonuna kadar kullanıp tam tüketimi görmek istedim. Ancak göstergede gidebileceğim km 0 yazmasına rağmen herhangi bir bip sesi veya başka bir uyarı duymadım. 15 km daha gittim ancak göstergede 0 rakamı görünmeye devam etti ve hala bir uyarı gelmedi. Benzine geçmiştir diye düşünüyorum. Gaz bittiğinde uyarı gelmemesi normal midir? Göstergede 0 olduğu zaman 418 km de idi. 3,34 TL den almıştım gazı. 32 lt aldığını düşünürsek 25 kuruş civarında yakmış oluyor. 110-120 km hızlarında gittim genelde.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2019 makyajlı exe eco ile ilk şehirler arası seyahatimi bugün Ankara-İstanbul arası yaptım. Gösterge 7 litreyi gösterdi. Gazı sonuna kadar kullanıp tam tüketimi görmek istedim. Ancak göstergede gidebileceğim km 0 yazmasına rağmen herhangi bir bip sesi veya başka bir uyarı duymadım. 15 km daha gittim ancak göstergede 0 rakamı görünmeye devam etti ve hala bir uyarı gelmedi. Benzine geçmiştir diye düşünüyorum. Gaz bittiğinde uyarı gelmemesi normal midir? Göstergede 0 olduğu zaman 418 km de idi. 3,34 TL den almıştım gazı. 32 lt aldığını düşünürsek 25 kuruş civarında yakmış oluyor. 110-120 km hızlarında gittim genelde.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.