Siz paylaştıktan sonra bende yükledim gayet kullanışlı gibi görünüyor. Fakat garanti bölümünde aracınızın garantisi bulunmamaktadır yazıyor. Sanırım sistem sadece ilk 3 yıllık garantiyi baz alıyor sonraki 3 yılı saymıyor sanırımHerkese merhabalar, az once telefonuma Honda Yanimda uygulamasini indirip kayit oldum, servis kayitlari sekmesi olsun diger sekmeler olsun cok iyi olmus. Honda Turkiyeye tebrik ederim. Aracimin butun kayitlari icerisinde mevcut.
Ben tüm servis geçmişimi görebiliyorum tüm yapılan işlemler herşey mevcut fakat sadece garanti bölümü bu şekilde sanırım sistem ilk 3 yıllık garantiyi dikkate alıyor sonra ki 3 yıl biraz iyi niyet garantisi gibi bişey olduğundan belirtilmiyor diye düşünüyorumServiste bununla ilgili işlem yaptırmak lazım sanırım.
Bu uygulama ile ilgili servise müracaatınız oldu mu?Ben tüm servis geçmişimi görebiliyorum tüm yapılan işlemler herşey mevcut fakat sadece garanti bölümü bu şekilde sanırım sistem ilk 3 yıllık garantiyi dikkate alıyor sonra ki 3 yıl biraz iyi niyet garantisi gibi bişey olduğundan belirtilmiyor diye düşünüyorum