Konuya cevap cer

Ynt: Yeni Kasa Honda Civic Şikayetleri

Ynt: Yeni Kasa Honda Civic Şikayetleri

[quote author=B4281 link=topic=486.msg7187#msg7187 date=1403464929]

valla ben passatdan gectim cıvıce cok sukur gercekten cok memnunum ama emniyet kemerilerinden gelen tıkırtı ve mıcırlı asfalttaki gögüsten gelen sıkıntı gercekten cok rahatsız ediyo beni passatla her ay sanayiye gidiyodum ama hiç bi yerinden tık ses gelmezdi yol sesi kesinlikle almazdı ama japonun yol sesi problemini bilerek aldım bu gercegide herkes bilir.

Passat kac modeldi? Ve d siniftan c sinifa gecmis olmak nasil bir duygu? Bende astradan civice gectim. Astranin cam kapamasindan baska aradığım yani yok. Ama astradan da memnundum. Passatin arti ve eksilerini cidden merak ediyorum. Kac sene kullandiniz? Otomatikmiydi? Kac binde aldiniz? Vs vs bilgi verirseniz cok memnun olurum. Geleyim civice boya biraz dayanıksız gibime geliyor benimde. Yol sesi falan cok nadir can sıkıyor. Uzun yolda gayet iyi. Dreksiyon sistemi arkadasimizinda bahsettigi gibi yumusak bazen tedirgin ediyo ama sonucta yoldan sapma vs olsa vsa devreye girer. Demekki yol tutus sinif standarlarinda. Genel olarak 19bin km de memnun kaldim. Ama 0-100icin de honda bisiyler yapmali ve benzin tuketimi icin de. Lpg oldugu icin rahatsiz etmiyor.

[/QUOTE]

Geri