Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yeni Kasa Honda Civic ŞikayetleriBenimde vw sevdalısı adanalı sevdiğim bir arkadaşım var, daha once golf u vardı sonra honda civic hb ye geçti ama i shift şanzımana tahammul edemedi sattı, yeni civic almaya niyetlendi ama iç malzeme kalitesine kafayı taktı, legen plastiği var diye almadı aracı. Şimdi gelip gidip aracıma "legen civic" diyerek beni delirtmeye çalışıyor [emoji16] ama kendide otomatik araç aranıyo bende gıcıklığına dsg golf alsın diye sıkıştırıyorum [emoji16] o da dsg nin sorun potansiyelinin farkında, bakalım işin sonu ne olacak [emoji16] olan kendine oluyo haberi yok aslında...Ek: bu arkadaş kardeşine edc megane aldı dizel şanzıman beyni değişti 2500 tl verdi ondan çift kavramalılar hakkında bilgi sahibi [emoji16]
Yeni Kasa Honda Civic Şikayetleri
Benimde vw sevdalısı adanalı sevdiğim bir arkadaşım var, daha once golf u vardı sonra honda civic hb ye geçti ama i shift şanzımana tahammul edemedi sattı, yeni civic almaya niyetlendi ama iç malzeme kalitesine kafayı taktı, legen plastiği var diye almadı aracı. Şimdi gelip gidip aracıma "legen civic" diyerek beni delirtmeye çalışıyor [emoji16] ama kendide otomatik araç aranıyo bende gıcıklığına dsg golf alsın diye sıkıştırıyorum [emoji16] o da dsg nin sorun potansiyelinin farkında, bakalım işin sonu ne olacak [emoji16] olan kendine oluyo haberi yok aslında...
Ek: bu arkadaş kardeşine edc megane aldı dizel şanzıman beyni değişti 2500 tl verdi ondan çift kavramalılar hakkında bilgi sahibi [emoji16]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.