Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aracı ben çok beğendim. Tasarım olarak kendine özgü çizgilerinin dışında BMW 3 serisi çizgileri - Audi A4'e benzerlikler var. Tabi ki bu değişimler bazı Honda hayranlarınca sevilmeyebilir.Tasarımdan ziyade asıl önemli olan elbette ki Fc5'in en sorunlu civic olmasını unutturacak seviyede bir kalite algısı oluşturmaktır bizim ülkemizde. Bildiğiniz gibi FC5'lerdeki göçük problemleri, kaput dalgalanması, ince araç sacı ve boyası, akü sorunları, silecek sensörü sorunları ve trim sesleriyle kullanıcılarının canını çok sıkmıştır, sıkmaya da devam etmektedir. Bu nedenlerle de çevremde gördüğüm negatif bir üne sahip . Artık Japonya'da üretilecek olan aracın nasıl olacağını ben de merak ediyorum. Özellikle izolasyon konusunda gelişmeler bekliyorum.Umarım alabileceğimiz fiyatlarda gelir de alabilir ve tecrübelerimizi burada paylaşabiliriz.
Aracı ben çok beğendim. Tasarım olarak kendine özgü çizgilerinin dışında BMW 3 serisi çizgileri - Audi A4'e benzerlikler var. Tabi ki bu değişimler bazı Honda hayranlarınca sevilmeyebilir.
Tasarımdan ziyade asıl önemli olan elbette ki Fc5'in en sorunlu civic olmasını unutturacak seviyede bir kalite algısı oluşturmaktır bizim ülkemizde. Bildiğiniz gibi FC5'lerdeki göçük problemleri, kaput dalgalanması, ince araç sacı ve boyası, akü sorunları, silecek sensörü sorunları ve trim sesleriyle kullanıcılarının canını çok sıkmıştır, sıkmaya da devam etmektedir. Bu nedenlerle de çevremde gördüğüm negatif bir üne sahip . Artık Japonya'da üretilecek olan aracın nasıl olacağını ben de merak ediyorum. Özellikle izolasyon konusunda gelişmeler bekliyorum.
Umarım alabileceğimiz fiyatlarda gelir de alabilir ve tecrübelerimizi burada paylaşabiliriz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.