Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim kara düzen resimlerdeki gibidir. Yapacak arkadaşlara tavsiyem, yayın ucunu bagaj kapağı fitili altındaki saca takarken kanca ucunu contayı çok aralık bırakmayacak şekilde yapın. Yoksa fitilde boşluk olup içeri su alacaktır.Ne zamandır şiddetli yağmurlarda arabanın içinde nem kokardı bugün tesadüf bu durumu gördüm, bagaja buradan su alıyormuş meğer. Tabi birkaç nokta daha olmalı ki arka sinyal lambasının içerisinde de damlacık gördüm ki bu sayede bagaj tarafından aldığına kanaat getirmiştim.[ATTACH]260034[/ATTACH] [ATTACH]260035[/ATTACH]
Benim kara düzen resimlerdeki gibidir. Yapacak arkadaşlara tavsiyem, yayın ucunu bagaj kapağı fitili altındaki saca takarken kanca ucunu contayı çok aralık bırakmayacak şekilde yapın. Yoksa fitilde boşluk olup içeri su alacaktır.
Ne zamandır şiddetli yağmurlarda arabanın içinde nem kokardı bugün tesadüf bu durumu gördüm, bagaja buradan su alıyormuş meğer. Tabi birkaç nokta daha olmalı ki arka sinyal lambasının içerisinde de damlacık gördüm ki bu sayede bagaj tarafından aldığına kanaat getirmiştim.
[ATTACH]260034[/ATTACH] [ATTACH]260035[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.