Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Photon 3D modelini aldım ben , fardoktoru diye bi siteden almıştım arkadaş baya bi yardımcı oldu. Ek işlem gerektiren bişey yok kaputun içerisinden rahat bi şekilde takabilirsiniz. Sadece sol farı takarken akünün yanında su haznesini çıkarmanız gerekiyor. Onu da çektiğinizde çıkıyor vidası falan yok. Selektör için kullanıyorum gayet te tatmin edici. Kusalar kendinden xenon zaten benim için yeterli oldu. Kullanmak isterseniz gündüz farı için de kablo çıkıyor kutuda onu da park lambalarına bağlayabilirsiniz.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Photon 3D modelini aldım ben , fardoktoru diye bi siteden almıştım arkadaş baya bi yardımcı oldu. Ek işlem gerektiren bişey yok kaputun içerisinden rahat bi şekilde takabilirsiniz. Sadece sol farı takarken akünün yanında su haznesini çıkarmanız gerekiyor. Onu da çektiğinizde çıkıyor vidası falan yok. Selektör için kullanıyorum gayet te tatmin edici. Kusalar kendinden xenon zaten benim için yeterli oldu. Kullanmak isterseniz gündüz farı için de kablo çıkıyor kutuda onu da park lambalarına bağlayabilirsiniz.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.