Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Yeni Muhteşem Uzun LedlerYnt: Yeni Muhteşem Uzun Ledler[quote author=sirua35 link=topic=901.msg19574#msg19574 date=1415980705]Uzun far hangi araçta olursa olsun rahatsız edicidir. (hatta bazı araçlarda uzun yakmalarına bile gerek yok. Ayarsız farları yüzünden.) Ben uzunları yakıp ta gezen görmedim.(unutanlar başka) Uyarmak, bomboş yolda aydınlatmak için kullanıyorum.
Ynt: Yeni Muhteşem Uzun Ledler
[quote author=sirua35 link=topic=901.msg19574#msg19574 date=1415980705]
Uzun far hangi araçta olursa olsun rahatsız edicidir. (hatta bazı araçlarda uzun yakmalarına bile gerek yok. Ayarsız farları yüzünden.) Ben uzunları yakıp ta gezen görmedim.(unutanlar başka) Uyarmak, bomboş yolda aydınlatmak için kullanıyorum.
Sonuna kadar katılıyorum.
Ben bu forumdaki arkadaşların hiç birinin etrafı rahatsız etmek için uzun aldığını düşünmüyorum.
Benim almamdaki amaç trafikte net bir şekilde diğer araçları uyarmaktı. Bunun yanında Mercedes BMW Audi markalarının araçları gibi üst düzey kalitede ışık saçmasını istedim uzun farlarımın hepsi bu.
Uzunlar bilinçli kullanıldığında hayat bile kurtarıyor.
Bir keresinde uzunlar sayesinde uzun yolda devasal boyutta bir domuza çarpmaktan kıl payı kurtuldum.
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.