Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hayırlısı olsun. Umarım gönlüne göre bir arac alman nasip olur.Ancak 1.5 T nin yakıt tüketimi masallarda anlatıldığı gibi değil...Şöyle ki eco elegance ile ortalama 14 litre LPG tüketimi olan güzergahta 3 gün RS ye bindim. Ortalama 12 litre benzin tüketimi oldu.Bu toplamda 350 km lik bir deneyim di.Ve benim RS ve türevlerine yani 1.5 T motorlu civiclere olan sevgimi bitirdi.Şöyle ki yakıta verdiğimiz para hic bir zaman geri gelmiyor.Yukarıda ki ölçüm sonucuna göre; her 100 km yi 50 kuruşa yürümek ile 85 kuruşa yürümek demek, yılda 30 bin km çeviren normal bir kullanıcı olarak 8 - 10 bin TL net fark ödemek zorundaligini doğuruyor.Not. Lutfen kimse yakıt polemiği yapmasın. Ben bunu 25 senedir ölçüyor hesaplıyorum. Zira konu yakıt degil.Sevgiler
Hayırlısı olsun. Umarım gönlüne göre bir arac alman nasip olur.
Ancak 1.5 T nin yakıt tüketimi masallarda anlatıldığı gibi değil...
Şöyle ki eco elegance ile ortalama 14 litre LPG tüketimi olan güzergahta 3 gün RS ye bindim. Ortalama 12 litre benzin tüketimi oldu.
Bu toplamda 350 km lik bir deneyim di.
Ve benim RS ve türevlerine yani 1.5 T motorlu civiclere olan sevgimi bitirdi.
Şöyle ki yakıta verdiğimiz para hic bir zaman geri gelmiyor.
Yukarıda ki ölçüm sonucuna göre;
her 100 km yi 50 kuruşa yürümek ile 85 kuruşa yürümek demek, yılda 30 bin km çeviren normal bir kullanıcı olarak 8 - 10 bin TL net fark ödemek zorundaligini doğuruyor.
Not. Lutfen kimse yakıt polemiği yapmasın. Ben bunu 25 senedir ölçüyor hesaplıyorum. Zira konu yakıt degil.
Sevgiler
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.