Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Yeter ama evet Ynt: Yeter ama evet [quote author=avansis link=topic=730.msg12244#msg12244 date=1410655137]5.2 km boyunca buradaki her kişi bu verileri yakalar..ben 250 km assagasi olan bu tarz yakıt verilerini samimi bulmuyorum.Bu veri sadece sürücünün teselli olmasından öteye malesef geçemez.bu bir rekor değildir.asıl rekor yarim depo yahut tam depoda bu verileri yakalamaktır ki!bence bu çok ama çok zor.
Ynt: Yeter ama evet
[quote author=avansis link=topic=730.msg12244#msg12244 date=1410655137]
5.2 km boyunca buradaki her kişi bu verileri yakalar..ben 250 km assagasi olan bu tarz yakıt verilerini samimi bulmuyorum.
Bu veri sadece sürücünün teselli olmasından öteye malesef geçemez.bu bir rekor değildir.asıl rekor yarim depo yahut tam depoda bu verileri yakalamaktır ki!bence bu çok ama çok zor.
Valla en son 4.9 lt yakalayan bir üye vardı ama uzun yolda onun bahsettiği şekilde kullandım gerçekten oluyor ama baya sabır lazım bu arada göstergedeki km yi dikkate almayın ona 20 km daha ekleyin cunku 2. sıfırlamadan önce zaten 3.2 lt altında geldim ama araç kullanırken foto çekemedim benzincide molada çektim aslında 3 lt / 100 km gördüm trafik başlayınca benzinciye kadar 3.2 ye cikti [sm=aman.gif]
[/quote]
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.